Privacy policy

Privacy policy
When shopping at kristinealgreen.com I need the following information from you:
·      Name
·      Address
·      Phone number
·      E-mail address

KRISTINE ALGREEN register your personal information for the purpose of delivering goods to you. Personal information is registered with kristinealgreen.com and kept for five years, after which the data will be deleted. When collecting personal information through our website, at KRISTINE ALGREEN we ensure that it is always done with customers explicit consent, so that customers are informed of exactly what information is collected and why.
Kristine Algreen have access to the information recorded about our customers. The data manager of kristinealgreen.com is Kristine Algreen-Petersen.

KRISTINE ALGREEN do not store customer data encrypted. We do not transmit customer information encrypted.
Information provided to kristinealgreen.com is not transmitted or sold in any way to third parties, and we will not record any sensitive personal information. As registered with kristinealgreen.com customers always have the right to object to the registration. You also have the right to inspect the information recorded about you. You have these rights by the Privacy Act and queries in this regard should be sent to kristinealgreen.com via email webshop@kristinealgreen.com

Cookies
kristinealgreen.com use cookies in order to optimize the website, its functionality and to make your visit as easy as possible.
Customers can always delete cookies from their computer. How, depends on which browser is used.

Log statistics
Kristinealgreen.com use log statistics which means that a statistical system collects information that can provide a statistical picture of visitors on our site, where they come from and where on the site is vacated, etc. Log statistics are only for the purpose of optimizing the web site kristinealgreen.com  

Persondatapolitik
For at kunne indgå aftale med os på kristinealgreen.com har vi brug for følgende oplysninger fra dig:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

KRISTINE ALGREEN  foretager registreringen af kundens personoplysninger, med det formål, at kunne levere den bestilte vare til kunden. Personoplysningerne registreres hos kristinealgreen.com og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af kundens udtrykkelige samtykke, således at kunden er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun Kristine Algreen-Petersen hos kristinealgreen.com har adgang til de oplysninger, der registreres om kunden. Den dataansvarlige på kristinealgreen.com er ligeledes Kristine Algreen-Petersen.

Hos KRISTINE ALGREEN opbevares kundeoplysninger ikke krypteret og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til kristinealgreen.com videregives ikke og sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos kristinealgreen.com har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om denne. Disse rettigheder har kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kristinealgreen.com via e-mail ka@kristinealgreen.com

Cookies
kristinealgreen.com anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for vores kunder. Man kan til enhver tid slette cookies fra sin computer. Hvordan, afhænger af browseren man anvender.

Log-statistik
Vi bruger log-statistik på kristinealgreen.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende der er på kristinealgreen.com, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere hjemmesiden kristinealgreen.com

Scroll to top